Сокол

Ключник Олег
Летів сокіл,
З хмар високих,
Почав дощик пити!
А вродливій молодиці –
Нікого любити!

Ой, йой,
Нікого любити!

Обійди кирпатого,
Не люби багатого –
Хоч осудять люди!
Бідний хай засватає –
Щастя тобі буде!

Ой, йой –
Щастя тобі буде!

За багатим –
Доля сохне,
Засохне, зів’яне!
А для тебе дорогенький –
Зірочку – дістане!

Ой, йой!
Зірочку дістане!

Летів сокіл,
З хмар високих,
Почав дощик пити!
А вродливій молодиці –
Нікого любити!

Ой, йой,
Нікого любити!