Бiткойнiада в Украiнi

Олександр Мачула
Біткойніада в Україні

Біткойнів вже битком набито
в сумках, торбинах, гаманцях,
доходить черга й до корита…
Нема потреби в папірцях?!.

Криптовалюта б’є рекорди –
ось ріст, падіння, знову ріст…
Звучать прихильників акорди,
всі вихваляють в гриву й хвіст.

В фаворі електронні гроші,
цим „чудом“ майже кожен снить!
Та чим вони такі хороші –
ніхто не може пояснить…

Мені лише одне неясно,
якщо вони такі хороші –
чом за уявне те „багатсво“
беруть усе ж реальні гроші?!

07.09.2017