Незабаром листопад

Валентина Давыдова Бойко
Наше літо не повернеться назад.
Незабаром закружляє листопад.
Але ще сонечко яскраве гріє,
Хоч горобина вже про осінь мріє,
Хизується червоним намистом,
Як я до віршів своїм хистом.
------------------------------------
Летять по саду павутинки,
А на них блищать сльозинки.
Тебе покличу у цей сад,
Милуватися на зорепад.
Падає листя на стежинки.
Подаруй мені хвилинки.
Загадай собі бажання
Про наше з тобою кохання.
4.09.17.