З сарказмом

Олександр Мачула
Сарказм мій досягнув такого рівня –
не знаю сам, жартую ще чи ні!
Так, часто бачив смаленого півня,
не раз прийшлось побути й у багні.

В свій час мене дістали критикани,
прискіпливості їх немає меж.
В чужі ж бо кожен хоче влізти сани
і в рай на дурника ковзнути – теж.

Не раз я чув, як говорили всує
і всупереч усталеним канонам, –
Він навіть твори класиків цитує
із викликом, відверто-хамським тоном!

По одежині, звісно, зустрічають,
та я лише одне хотів сказати
тим, кого мої форми зачіпляють, –
У зміст, шановні, вслухуйтесь цитати!

06.09.2017