Patiamur timor imbuuntur

Владислав Рухлядьев
Patiamur timor imbuuntur

Album alienum
Discordiae recta
Infinitum est nomen meum
Reliqua communia

Operient alis passuum
Et occurrit, lectissimi choros
Paterna creavit fruges malum
Ne patiamur timor imbuuntur

Ne patiamur timor imbuuntur
Vos patiamur timor imbuuntur

Quidquid optimum victoria
Cognosce quia tenebrae eam imperium
Iterum autem nomen infinitum
Сlamore altaria mundi

Perennis carcerem
Et ex tota essentia pretium
Salvus apud verbum
Est quia omnia

Paterna creavit fruges malum
Ne patiamur timor imbuuntur

Ne patiamur timor imbuuntur
Vos patiamur timor imbuuntur
(06/09/17)