Холодн Руки

Влада Дэлир
Холодними руками
Багато людей з холодними руками
Вони торкалися тебе?
Це було огидно?
Холодно?
Неприемно?
Або..
Ти відчував мільйон мурах
І вони робили тебе щасливим.
А потім ти грів ці руки своїми.
Вони були не тепліші
Але діло було вже не в температурі.
Це булаа турбота-любов.
Така огидна для інших
І неймовірна для вас
А потім ці холодні руки стали горіти вогнем,
Вогнем який запалив хтось інший
Тепер тобі стало огидно?..
Холодно?
Неприемно?.