Мой ты ветрык дарагi

Людмила Шаблыко
Мой ты ветрык,дарагі,
Падары дзянёк -другі,
Каб душа мая лятала,
Кабы шчасце сагравала,
Каб  у  небе жаўрукі
Песню радасці  няслі.
Каб я дЫхала свабодай,
А любоў- узнагародай
Стала  сэрцу  і  душы.
Мой ты ветрык,паспяшы!