Булсын, мин порою! Пусть я порою! на татарском

Елена Ерополова
Булсын, мин порою т;гел любима,
;;м сине; вниманьем т;гел избалована.

Булсын, мин порою т;гел нежна,
Син мечтаешь м;мкин.

Булсын, мин порю шулай строптива,
;мма бу завораживает сине.

Булсын, мин порою да кир;к,
Тик мин т;гел обижаюсь бел;н а;лау м;н;с;б;тем ;;рвакыт.

Булсын, мин порю ;;м кису, аны,
;мма бу поправимо.

;;м булсын порою ревнива кайчагында,
Л;кин син бит бел;се;, н;рс; т;гел м;;гег;.

Булсын, мин порою переменчива буларак, ;ил,
;;м вьюга к;;елд; ала разыграется минем.

Булсын, мин порою т;гел предсказуема,
Тик син относишься а;лап ;;рвакыт.

Булсын, мин порою да шундый,
Нинди син к;рерг; к;некк;н мине.

Булсын, мин порою сине; ;чен загадка,
;;м син д; а;лыйсы; дип творится башымда минем.

Булсын, мин порою якты лучик сине; ;чен,
Ул бирми си;а скучать т;гел, кайчан.

Булсын, мин порою ангел сине;,
Мин бит сиз;м, син укымаса;, минем бел;н.

Булсын, мин порою т;гел, твоя,
Тик син т;гел денешься минн;н т;гел, кая.

Булсын, мин порою т;гел, гад;ти,
Тик син вернешься, ;ичшиксез, ми;а ;;рвакыт.

Булсын, мин порою ;;м наивна,
Тик мин алмыйм яума.

Булсын, мин т;гел ;зе,
;мма без бер тулысынча син ;;м мин.

Булсын, мин порою т;гел к;еф,
;мма безг; яш;г;не юктыр, ша;зад;, бер-берсенн;н башка.

Булсын, мин порою б;л;к т;гел,
Тик син с;ясе;ме мине шундый.

Булсын, мин порою комок нервы,
Тик си;а кир;к т;гел, башка!

1.08.2017. Вакыты 23:50.