Правды нет Красимир Георгиев Няма правда

Владимир Игнатьевых
Имя не «правда» – «страдание» имя!
Все утонули в потоках бездонных
жизни жестокого царства.
Всякий друг друга давит взаимно.
Коль средь народа не стало свободных,
значит вокруг только рабство. 
 


Красимир Георгиев
НЯМА ПРАВДА
 
Няма правда. Страдания има.
Потопи ни в посоки безбродни
на живота жестокото лоби.
Всички тук се поробват взаимно.
Всички хора не са ли свободни,
значи всички са роби.

                01.09.2017
http://www.stihi.ru/2017/09/02/50