Рукотворне диво буяе

Олеся Райська
Вишиванка, намисто, віночок!
Це – перлини рідного строю.
Традиційне й сучасне водночас -
В тренді ми обидві з тобою!!!

Пломеніє калина червона:
Вересніє Співоче поле,
Кожен рік – пам’ятать до скону
Квітів свято – краса довкола!

Рукотворне  диво  буяє –
Це – ландшафтний дизайн чудовий.
Квіти фарбами вигравають,
Не надивишся знову й знову!

Третє вересня - вечір неділі…
Розмаїття  думок та вражень.
Боже, Боже, якщо твоя милість,
Підкажи, як збагнуть одразу,

Осягнути  не зором - душею
Таїну квіткової суті:
Що живе в хризантемі й лілеї?
Що живе у жоржині й руті?!

                Київ, Співоче поле. 3 вересня 2017

                Фото автора Любимая Игрушка