Чекаю тебе

Надежда Рубан
          

          


     Чекаю  тебе. 

Ти  точно  є  десь  на  цім  світі
Та  не  зустрівся  ще  мені,
Ти  десь  затримався  у  літі
А  уже  осінь  надворі.

Ти  взяв  мене  собі  за  бранку
Ти  поселився  в  мої  мрії,
Мене  чекаєш  десь  у  парку...
З  букетом  літньої  надії.

У  снах  моїх  душу  тривожиш
Соловейком  тобі  пісні  співаю,
Чому  мене  знайти  не  можеш?
Хіба  тебе  я  не  чекаю?..

Думки  мої  в  твоїм  полоні
Лечу  до  тебе  я  на  крилах,
Хоч  обрій  всипав  срібло  в  скроні
І  осінь  листям  шлях  вже  вкрила.

Я  мрії  грію  і  колишу
Та  зими  вже  холод  дує  в  спину,
Про  нас  з  тобою  вірші  пишу
І  вірю , що  тебе  ЗУСТРІНУ..

3.09.17 р.
Автор; Н.П.Рубан.