У кожно з нас

Basic
У кожно з нас свій шлях боротьби.
За рідну Крану, Родину,  Дітей.
За те, що колись хтось хотів , та загинув
За Уккраїну, попри смертей.


У кожного з нас свій Шлях Боротьби
Чи зможемо ми побачити Волю?
невідомо, але це не зупинить, кажи...
Маю силу казати : "Ні ворогу, болю..."

У кожного з нас свій погляд на Зраду
Година, Хвилина, мить хвилі у Просторі
У кожно з нас свій Простір,поради
від тих, хтов мирає ....
Маленьким, Дорослим...

У Кожного з Нас свій шлях Боротьби
Свій Шлях до Свободи
Свій шлях до кайданів.
І кожний вирішує :
Казати - Ні
чи йти як  то більшість, як стадо....

СБ 03.09.2017р