Княжа Русь

Ключник Олег
В полі, дикім полюшку,
Вовком обернись,
В синє небо соколом,
Стрімко підіймись!

Княже Красне Сонечко,
В стремена вставай,
Об лютого ворога,
Списа поламай!

А русичів військо в курганах петляє
Під поглядом вже позабутих Богів!
І ворог не раз іще зуби зламає
Об стіни міцні їх червлених щитів!

Кров’ю непокірною 
Землю окропи,
Молитвою вірною –
Душу укріпи!
Княже Красне Сонечко
Смерть стрілою свище,
В шоломі – віконечко,
Буде бойовище!

А русичів військо в курганах петляє
Під поглядом вже позабутих Богів!
І ворог не раз іще зуби зламає
Об стіни міцні їх червлених щитів!