Сонячн зайчата

Сергей Надубов
Сонячні зайчата
Обліпили тата,
Обліпили тата,
Маму і мене.
Рудим важко жити,
Бо глузують діти,
Бо глузують діти:
- В сонця він краде!

Сонячні зайчата
По мені гуляти,
По мені гуляти
Не набридло вам?
Рано ще радіти:
Буду милом мити,
Буду милом мити
Пустувать не дам!

Ніде правди діти
Зайченят носити
Зайченят носити
Зоряна любов.
Вранці у віконце
Заглядає сонце
І малює сонце
Ластовинки знов.