Вiн створив слово Щастя з великоj лiтери

Миклош Форма
Він створив слово «Щастя» з великої літери...
Та сердилася вчителька. Щастя закреслила.
Бо вона зустрічалась якраз з іншим вчителем.
З тим... Який... Словом, вчительку пам'ять понесла.

А хлопчина не знався на вчительських настроях.
Знов зробив слово «Щастям», і так йому бачиться.
Бідна вчителька почервоніла: «Прекрасно»,
знов згадала про вчителя і про непобачення.

І вона вже хотіла кричати, присікатись
і примусити вчити напам’ять про літери.
Але хлопець «Кохання» створив із великої. 
Зрозуміла вона: час миритись зі вчителем...