***

Рахим Карим
Ассалому алайкум, азизлар. Оила муста;кам бўлиши учун келин ва куёв, ;айнота ва ;айноналар инсофли, поччалар довдир эмас, келинойилар куйканак эмас, опа-сингиллар ме;рибон, ака-укалар соди; бўлишлари, ;айни ва ;айинсингиллар ;асадгўй, божалар, овсинлар ;аразгўй бўлмасликлари даркор. Бу жуда ;ийин савдо - умр савдоси.