Лина Костенко. Как сами на себя не налюбуются леса

Татьяна Шамсиярова
Как сами на себя не налюбуются леса,
Так их пленила собственная красота.

Словно прошел незримо Левитан -
То там коснулся кистью, то вот там.

Осенний ветер отгулял, затих.

Берёзка словно в искрах золотых.

Оригинал:

Самі на себе дивляться ліси,
Розгублені  від власної краси.

Немов пройшов незримо Левітан -
То там торкнув  їх пензликом, то там.

Осінній вітер вілгуляв, затих.

Стоїть берізонька - як в  іскрах золотих.