Такий собi рай

Мокренко Хром Олег
Я, мабуть, не такий щасливий
Якби хотілось, та все ж...
Запитають, чи кохаю... Скажу - Авжеж!
І в моєму світові не буває меж...

В хвилини відчаю та болю
Я просто думаю про море, або небо
Не гніваю свою, нормально - статистичну долю
Хай любов буде чесною... Більше не треба

Та все попереду, я знаю
Кожен собі закоханий по своєму
Щодень - то мій шматочок раю
Рай, що живе в твоєму