Билмадим

Рахим Карим
Кимга хизмат ;илдим, кимдан бахт топдим.
Баъзан  пойгак топдим, баъзан тахт топдим.
Го;о сув келтириб, кўза синдирган
Но;а; ла;аб топдим, ки ту;мат топдим.

Билмадим, нени а;д, нени тахт ;илдим?
Билмадим нени паст, нени даст ;илдим?
Бир нарсани ани; биламан лекин,
Бир умр Олло;га чин хизмат ;илдим.