Î, ðûöàðü

Ãóñà÷åíêî Âèêòîðèÿ Âèêòîðîâíà
                Êòî òû,
                       Î,ðûöàðü,
                       God damn!
                       Êòî òû!
                       Êàêèå,
                       Òû íîñèøü,
                       Ïîãîíû?
                       Ñèãíèôåð,
                       Êàêèå,
                       Âåä¸øü,
                       Çà ñîáîé,
                       Ëåãèîíû?
                       Òû àíãåë,
                       Èëü áåñ,
                       È ôîíîì,
                       Çâó÷èò,
                       Ïðåòîðèóñ,
                       Êòî òû?
                       Ïîñëåäíèé,
                       Èç Ìîêèãàí,
                       Àíàêðåîí,
                       Äâàäöàòü,
                       Ïåðâîãî,
                       Âåêà,
                       Òàê òðåïåòíî,
                       È êðàñèâî,
                       Ëþáÿùèé,
                       È âîñïåâàþùèé,
                       Æåíùèí!
                       Dixi.