Музика - це радiсть для душi

Лариса Шуминская
Музика - це радість для душі,
Музика - це невтоленна спрага,
Це, немов, відлуння у тиші
І кохання невгамовна тяга.

Це, немов, перлина в глибині
Почуттів гарячих, щирих, ніжних,
Промінь сонця у височині,
Як гірські вершини білосніжні.

Музика - це незрівняний дар,
Тей, що ми отримали від Бога,
Як блакитне небо, що без хмар,
Як у полі житньому дорога.

Музика п'янить, неначе, хміль,
Але п'ю її, як чисту воду,
Лиш вона вгамує тихо біль.
Музика - це серця насолода!