Всякая стая Красимир Георгиев Всяка стая

Владимир Игнатьевых
Всякая стая

У всякой твари есть вылет из стаи,
и есть лаз из логова, даже убогого.

За ним, на просторе живые узоры.
И видится там чарующий храм.

Я бы сам к небесам, там и сон невесом,
вся жизнь мой полет! Но мне страх не дает… 

29.08.2017

Красимир Георгиев
ВСЯКА СТАЯ

Всяка стая има врата,
която води навън.
Престраших се да полетя,
но се оказа сън.

Мярна се живителен брод,
мярна се томителен храм.
Сънувах своя живот,
но мен ме нямаше там.

                Написано: 28.08.2017 г.


http://www.stihi.ru/2017/08/29/60