Мiсто

Настасья Сидорушка
Коли місто потоне, вогнями
Образ долі накреслить маршрут.
Ти тікаєш у ніч від омани
І позбутися прагнеш пут.

Але обриси фарб у пейзажі,
Що пророчить надійне тепло,
Обернуться лиш горсткою сажі,
Що осіла на чисте вікно.

Не плекати надії- шукати
Горизонт твій новий ор'єнтир
Не зважай на кайдани, на грати
Прагнеш стати собою-в бій!