Н хто не зна, що робиться в душ

Маклай Сердюк
Ніхто не зна…,що робиться в душі,
Хай змилується Бог Сам милостивий,
Коли молюсь за тебе я в тиші,
Тоді щасливий…

Щасливий і тоді,коли не сплю вночі
І думаю про тебе дні і ночі,-
В серці любов,немов огонь в печі,
Як бачу твої очі!

В очах твоїх омріяна любов,
В очах твоїх бездонне небо,
Ти так далеко,що аж стигне кров,
Та хочеться до тебе,
Та хочеться до тебе!!!...

                24 .08 -2017 р.