Яка краса о чудеса

Маклай Сердюк
Сідає сонце над землею,
І незупинно поспішає,
Над Україною моєю,
Що в світі кращої немає;

 І солов’ї в гаях співучі
Пісні заводять так красиво,
Красу створив Бог Всемогучий,
Ох,що за диво,що за диво!

Віє вечірня прохолода,
На землю падає роса,
На серці радість і свобода,
Яка краса,о чудеса!!!