Як сонечко вранц з йшло

Маклай Сердюк
Як сонечко вранці зійшло,
Осяяло скрізь небо синє,
І ллється від нього тепло
На рідну мою Україну;

За сонячну ласку й тепло
Все дякує Богові мати,
І сивий сміється Дніпро,
Й радіють Поділля й Карпати…
                ПРИСПІВ
Гей,народ веселий,
Посміхніться,друзі –
Посмішка,мов сонце,зігріє небокрай;
Гей,міста і села,
Обніміться дружно,-
І в серцях братерських
Запанує рай!!!

Із піснею я на вустах
Завжди вранці сонце зустріну,

І ви оспівайте в піснях
Любиму мою Україну;

Бо любить вона нас усіх
Немов немовля рідна ненька,
І радісний дитячий сміх
Хай радує ваші серденька!
                ПРИСПІВ
І Бога я завжди молю,
Щоб мирне було небо синє,
Любіть Україну мою,
Любіть ви свою Україну!!!
              ПРИСПІВ