Кася

Ключник Олег
Заходзіць сонейка за ляс калиновы,
І імжа сыплецца на гай асінавы.
На сад вішнёвы і размарын,
Захочаш дзяўчына - буду тваім!

Прыпеў:

Кася, мая мілая, мне запала ў душу!
Без цябе каханая - шэрасць мяне сушыць!
Без цябе жаданая - дні ідуць, як дым!
Стрэтыш, мая мілая,   - буду я тваім!

Прыгожа  Касенька, - падобна ружы,
Лёс да цябе вядзе, вядзе і кружыць!
Я ехаў здалёк і так стаміўся,
А зірнуў на цябе, - як зноў радзіўся!

Пр:

Я да цябе адной  - каханне  чую,
Пусць да сябе мяне - я заначую!
Пусці каханая - у  ціхый  дом
І абагрэй мяне - сваім цяплом!

Пр:



Жнівень 2017