Бульвар Клiшi

Александр Шевченко 777
Коли безглуздя облич б'є на сполох
Я марю осіннім склепінням думок
Навпрочуд дивно ходити по колу,
Ось тільки обійдемо Землю удвох

Ти знаєш мене з пелюшок і негоди,
Сліпучі заграви співають в душі
Імла мов віщун надію загоїть-
Картату сорочку бульвару Кліші