Келади

Рахим Карим
Йигитлар чуст дўппи, ;излар о; дўппи,
Кийган замонларга ;айтгим келади.
Навоийдек Гулига - юзи лўппи,
;азал ёзиб, ;ўши; айтгим келади.

Белимга атласдан чорсилар бо;лаб,
Бе;асам чопонлар кийгим келади.
Му;аббат бо;ига дилимни чо;лаб,
Севгининг атрига тўйгим келади.