***

Летисия Ра
Самобутнє


Спогад на спогад
І я повертаюсь...
Рапідом в зворотньому порядку.
Мої рядки - це я...
Немов грядки.
Полив не тільки книгами.
Думаю,ви можете бути кмітливими,
Читаючи мене до дна.
Спогад на спогад
Я вперто повертаюсь!
Лише не вдасться обманути час.
Відкину матеріальний прайс
І полечу у космос.
Ті, хто сміялися тоді -
Заздрять тепер і досі!
Спогад на спогад
зД картинка.