М й Сон

Колесник Ян
Я бачив сон, чи то було тільки видіння….

Мій рідний край, мої степи, моє коріння….

Немає кривд, і правда, на весь люд одна єдина….

Щира душа, а в ній любов до України….


Безкрайній степ, де колоситься стигле жито….

Усміхнена земля, її щасливі діти….

Стежки річок впадають в чорне море….

І мирне небо, чисте та прозоре….