Оклику знак

Летисия Ра
Це страшенна проблема,
Коли, ти, віртуальний!
Ідеали картинок
Затопили твою унікальність.
Заманили!
І, ти, пропадаєшь.
Роздратований.
Ненаситний.
По екрану лише палець.
Це твоя реальність,
Краще, знову вночі.
Без обмежень.
Без краю.
Згубить персональність.
Проснись!
Інакше все марно.
Хмарно...
Животворний.
Людський.
Енергії потік.