У тебе руки золотi

Лариса Шуминская
У тебе руки золоті -
Таку красу вже виробляєш!
Як сядеш, ледь, у самоті,
Ниток гачком, лишень, торкаєш -

І вилітають тут дива
З-під рук твоїх й гачка тонкого,
Нічого кращого нема
Твого плетіння чарівного!

І серце в тебе золоте,
Таке гаряче, мов стожари,
Бо як життя не поверне,
Ти розведеш руками хмари.

Гачком та серденьком, немов,
Ти над серветками чаруєш,
Вплітаєш в них свою любов
І друзям з радістю даруєш.