Солдате! Брате! Друже мiй!

Святослав Коваленко
Господь не ходить манівцями!
І не ховається в стодолі.
Якщо кохати -  до нестями!
А битися - до Перемоги!

Солдате!
Брате!
Друже мій!
Через пустелю душ.
Сердець байдужих гній
До Тебе лине голос мій!
З молитвою, про Перемогу.


p.S
І не забудь,
ВЕРТАЙСЯ ЖИВИЙ!