Таку я хочу заспiвати пiсню

Вера Бондаренко-Михайлова
Таку я хочу заспівати пiсню,
Яка б звучала на усі світи,
Я знаю людська совість нині рідкість
І як біду оцю нам перейти?
Настав той час,коли жирують  влада,
І жадоба,насильство і розбій.
Посеред сатанинської принади
Шукаю промінь,котрий не зітлів.
Любові відкриваю серце щиро.
Лечу творити в світі цім добро.
Бажаю всім і щедрості, і миру,
І непохитності міцної,як габро.
Хто пісню любить і співати вміє
Нехай розбудить інші душі знов.
Нехай в серцях у наших пломеніє
Надія,Віра і свята Любов!