звичайний день..

Леман
..з року в рік цей день до нас приходить..
..час очікувань..час спогадів-життя..
..знов душа хвилюється..тріпоче..
..пошепки турбує майбуття..

..день народження-мов східці-вгору..вгору..
..ми йдемо..попереду життя..
..а позаду східці залишились..
..і туди немає вороття..

..то минуле..хай собі почине..
..нам іти вперед..до нових мрій..
..десь..колись вгорі душа спочине..
..а поки що сонечку радій..

..оченятам дітлахів-онуків..
..посмішкам та свіжим відчуттям..
.дай душі своїй сьогодні відпочити..
..стомлена вона від маяття..

..день народження-звичайний собі день..
..просто сходинкою вище ми до сонця..
..хай воно всміхаєься щодня..
..зазирає зайчиком в віконце..

..загадай бажання щоб збулось..
..все омріяне щоб душу зігрівало..
..тож дай Бог часу й сходнок побільш..
..здоров'я й вдачі щоб не мало..