душею полоненi..

Леман
..час неспинно нас штовхає у майбутнє..
..швидкоплинно цокотять секунди..
..ми ще й досі тут..поряд минуле..
..і нікуди нам від нього..ні..нікуди..

..крок за кроком..начебто вперед..
..та думки позаду..щось тримає..
..боляче чомусь і щось стискає ледь..
..час минає..а життя триває..

..згадуєш минуле-де той час..
..коли все попереду-майбутнє..
..потім далі-далі повсякчас..
..інколи і спогади відсутні..

..а коли..так подих вмить стиска..
..не майбутнє..ми його не знаєм..
..то минуле душу вирива..
..а вона від болю ще й палає..

..все горить до болю і до сліз..
..все скипає каменем вогненним..
..час минає..похапцем біжить..
..тільки ми душею полонені..