Життя, як дарунок

Татьяна Мороз 2
Життя, як дарунок, у світі
Дається один тільки раз...
Коротке таке й швидкоплинне
На крилах злітає від нас.

Ми мріяли: "Маємо часу
Достатньо... Веселе життя."
Воно закінчилось відразу
І зникло, як тінь в майбуття.

Що доброго встигли зробити?
Який залишаємо слід?
Хто стане за нами тужити
В останні часи на землі?

Чи Бога знайшли на дорозі
У темряві кількісти  літ?
Бо є тільки щастя у Бозі
І Він підіймає в політ...

У вічність — на швидкості світу,
Де горя немає, біди.
Не треба нам вищу освіту,
Щоб Бога Святого знайти.

Шукайте Його на світанку.
Він поруч для кожного з нас,
З любов'ю і безперестанку
Чекає весь люд повсякчас.

Життя, як дарунок, у світі
Дається один тільки раз...
То ж доки життя у суцвітт'і,
Для Бога віддаймо свій час.