Эдвард Лир Лимерики 28 Старик на рельсах сидел

Валентин Савин
 
Эдвард Лир
28.  (279)
Старик на рельсах сидел
Старикашка на рельсах сидел,   
Плакал и с тоскою вдаль глядел. 
«Дедок, ушёл поезд твой!»
Восклицал: «О, боже мой!» 
Но упорно на рельсах сидел.

Edward Lear
There was an old man at a Junction,
Whose feelings were wrung with compunction;
When they said, 'The Train's gone!'
He exclaimed, 'How forlorn!'
But remained on the rails of the Junction.