Уч чано

Рахим Карим
Ўзбекда бир гап бор “уч чано;” деган,
Уят бўлса ;амки даркордир айтмо;.
Ўнгу сўлдан тарсак емайин десанг,
Бурун су;масликни керак ўрганмо;.

Билмо;инг афзалдир баъзан ўрнингни,
;ар кимнинг ошига бўлмасдан ўрто;.
;унук бўлса ;амки, айтгум бу сўзни:
Баъзан ;илмо; керак, дўстим, “уч чано;”.