прост р

Настасья Сидорушка
простір
панорама
потяг покинув вокзал
очі вводять в оману
і я більш не твій ідеал

дихати важко
зробити повітря ковток
сірник догорає
в оточенні цигарок

дорога
покручена
вперто іти напролом
життя - це музика
коханнняя - мажорний тон