Finding love pearl 24. 08. 2017

Баяр Сергебаев
Good bye!
Have a nice day!
Don't cry,
That is ok!

Good bye!
Have a nice week!
You're too sly
For a sweet cheek!

Good luck
Finding new fools!
Got stuck
Among old mules...

Good girl!
Have a nice time
Finding love pearl
That costs one dime...

23:02.  24.08.2017