Розсипанi думки

Лиса 25
Розсипані думки в повітрі,
Буденністю сповиті сни.
Життя у всій своїй палітрі
Розвіє вітром спомини.

Слова зникають, жгучи душу,
І небо так далеко вже.
Я втратила навічно сушу-
Ніхто тепер не вбереже.

Болем насичені зіниці,
Під шкірою пульсує кров.
А я з собою наодинці-
Зневажила тепер Любов.

Емоції знов ріжуть тишу,
Долоні знову в кулаки.
Я не живу, але ще дИшу,
Хотіла, щоб все навпаки...

Я просто вкотре обпікаюсь...
І віддаючи людям все,
Я знов тону, і зневажаюсь...
В безодню знов мене несе.

Знищити все доволі просто,
Пробачити - не важко теж.
Та я горю, стрибаю з мосту,
І не встановлюю вже меж.