***

Агата Кошкина
Між нами є щось більше,
Аніж це почуття,
Щось вище і добріше.
Між нами є дитя.

Між нами є простори:
Є гори і мости.
Закохана у море,
Живу я там, де ти.

Між нами є півроку,
А наче два життя.
І де тобі нівроку,
Мені тяжке буття.

Між нами кілометри,
І є ще кілька днів.
Між нами є щось глибше
За тисячі морів.

Але є одне слово,
В якому все життя.
Ти вернешся додому
І вернеться дитя.

І я люблю дитину
Й тебе,й я не права
Але ти моє Сонце,
Вона-моя Луна