Квiтонька...

Олэна Суходольська
Менi казав ти: "Квiтонька моя..."
I чула музику у цьому словi я...
Але, як вiтер, промайнув той час.
Тепер нема нiчого промiж нас...
                .............
Крiм свiтла i тепла мого Кохання.
Воно для мене - перше i останнє...

                ~ * ~