Наша Украiна

Галина Вирт
Украiна, мiй ти краю,
 сердцем я тебе кохаю,
ти чарiвна, горделива
та чомусь так не счастлива.

I народ твiй роботящий
i спiвучий, неледащий
i земля твоя багата
тiльки ти не маэшь тата.

Рвуть и топчуть землю нашу,
та терпiння нищуть чашу
Хто нам вижити поможе,
 лише Ти, наш милий Боже.

Украiна, ненько, мати
як тебе не покохати,
Твiй народ одна родина,
 Ти  для нас така – едина!

Будьмо разом, в цьому сила,
 щоб бiда нас не косила.
 Краю мiй, чарiвний краю,
 де е краще - я не знаю.

Прийде час, вiйна скiнчиться,
доки ж, мир нам тiльки сниться.
Украiна, рiдний краю,
 сердцем я тебе кохаю,