Загонетка. Софиjа Измаjлова

Веселинка Стойкович
Загонетка
Софија Измајлова

загонетке нам
никада не открива
звездано небо


звезданог неба
загонетка никада
одгонетнута
*
ни време неће
одгонетнути тајну
звезданог неба
*
загонетка се
звезданог неба неће
одгонетнути
*
може ли ико
тајну звезданог неба
одгонетнути?
*
никада нико
одгонетнуо није
небо звездано
*
никада нико
одгонетнути неће
небо звездано


Загадка
Софья Измайлова
http://www.stihi.ru/2017/08/15/9709

не разгадать нам
никогда загадок тех
звездное небо


Фотографија: Веселинка Стојковић