Вже осiнь

Лариса Шуминская
Вже осінь. Холодно. І дощ іде.

В калюжах темних спить у хмарах небо,

А на асфальті листя золоте,

Нагадує воно мені про тебе.

Про нашу осінь, де зустрілись ми,

Яка ж вона була тоді яскрава!

І запалала, десь, у вишині

Моя любов. Але, не в цьому справа.

А справа в тому, що прийшла зима,

А з нею хуртовини, сніг та вітер.

Де ж ти, коханий? А тебе нема...

Лиш на вікні холодні білі квіти.

Вже осінь.
             Холодно.
                І дощ іде...