Наважитися на любов буваe тяжче, нiж любити

Миклош Форма
Наважитися на любов
буває тяжче, ніж любити,
і сумнів нікуди подіти
у мить обставин і умов.

Не я один, не ти одна
наважились на цьому світі
забути біль і полюбити –
кохання випити до дна.

А вже наважились коли,
тоді і годі сперечатись:
кохання справжнє – подвиг щастя,
яке судьбою намолив...