Хотiла б все забути

Лариса Шуминская
Хотіла б все забути...Але ж ні!

Мене бентежить невгамовна пам'ять,

Все те, що спало десь у глибині

Виштовхує, як попіл із вулкану.

Не знаю, що робити вже мені

З цим тягарем душевної спокути,

Чи зможу подолати я, чи ні

Гіркий ковток пекельної отрути.

Нехай би все пішло у забуття,

Щоб більш тебе не згадувать ніколи.

Твоє життя - лише твоє життя,

Ну, а моє - все те, що є довкола.